15 години Idea Building,
строителство на жилищни сгради на територията на град София.

Силвия Стоянова Идея Билдингс

Силвия Веселинова
Собственик и управител

Ние сме Идея Билдингс
Ние сме строително инвестиционна компания, насочена към създаването на жилищни сгради тип многофамилни къщи, които се отличават с функционалност, качество, луксозно изпълнение и оригинална архитектура.

Създаване на една нова сграда
Ние предлагаме прецизност и отношение към всеки етап от магазина – от избора на парцел, през проектирането и изпълнението, до крайния продукт – Вашият потребител, желан и функционален нов дом.

Локацията
Стараем се да намерим в най-подходящото място, на което да изградим сградата. Търсиме тихи и спокойни места за живеене, които да осигуряват бърз и лесен достъп до централната част на града.

Архитектура
Съчетаваме съвременен дизайн с удобни и просторни разпределения на жилищната площ.
Качествените материали. Ние работим с материали от доказани производители, които са гарант за доброто изпълнение и дългия живот на нашите сгради.

Клиентите
За нас всеки клиент е специален. Затова се стараем да предложим най-добрия дом, съобразен с Вашите нужди.

Покупка на жилище
Осигуряване кредитиране за покупка на недвижим имот. Съдействаме при покупка на жилище с кредит. Консултираме на всеки етап от процеса при вземане на решение за покупка на жилище.

В нашите сгради ние сме влагаме малко след сърцата си и искрено вярваме, че Вие, нашите клиенти, ще откриете това, когато откриете прага на този и да е наш обект.

Камара на строителите – удостоверение
Книга за мнения и перпоръки
Сертификат ISO