Празнуваме 18 години Idea Buildings

Нашата Идея, нашето сплотено и необикновено семейство, става на 18 години. Пораснахме – бавно, уверено и целеустремено, както само едни хора, които обичат това, което правят, могат. С тези 18 години отбелязваме едно незабравимо пътуване, изпълнено с отдаденост, растеж и много постижения, независимо от броя на препятствията по пътя към тях.

Още от създаването ни, целите ни са се простирали по-далеч от това просто да строим сгради. Винаги сме се опитвали да оставим отпечатък, както в средата, която ни заобикаля, така и в съзнанието на всички наши клиенти и партньори. Защото осъзнаваме отговорността, която всички те са ни доверили и която поемаме с готовност всеки ден, с всеки нов проект и всяка осъществена идея.

През 18-годишния си път, осъзнахме с още по-голяма увереност, че нашата Идея е да променим начина, по който хората възприемат и преживяват недвижимите имоти. Да създаваме не просто сгради, а домове – и 18 години по-късно можем смело да заявим, че успяхме да постигнем визията си.

А в основата на нашия успех неминуемо стоите вие, нашите клиенти, защото това е двупосочен процес, в който ние даваме, но същевременно и получаваме много от вас! Получаваме подкрепа, лоялност и най-вече доверие, което се стремим да оправдаем с всеки следващ проект. Защото ние вярваме, че всеки клиент заслужава индивидуални решения и подход, за да може накрая не само да удовлетворим очакванията на клиентите ни, но и да ги надминем.

Празнувайки 18 години Idea Buildings, ние празнуваме всички наши клиенти и партньори. Вашата подкрепа и сътрудничество през всички тези години са това, което ни направи тези, които сме днес. А сега, гледайки напред, в Idea Buildings сме изпълнени с вълнение и ентусиазъм за онова, което ни предстои. И знаем, че всяка следваща година ще е още по-добра от предишната!

Свободни имоти