Специална оферта за разплащане от Идея Билдингс

Декември е специално време от годината и именно заради това през този месец ние от Идея Билдингс ви предлагаме нова схема на разсрочване на плащанията. Вие, нашите клиенти, сте най-големият ресурс на компанията, вие сте причината да не спираме да се вдъхновяваме. И много често, мислейки за това как да ви предложим най-удобната схема за плащане, сме разсъждавали по следните въпроси:

Какво биха избрали нашите клиенти? Да живеят под наем, като свободно избират локацията на жилището си и времето, в което го обитават, но срещу това плащат месечен наем и получават само ползване, и то временно? Или да станат собственици на жилище, което да придобият използвайки ипотечен кредит, което от своя страна ще им донесе мечтания дом, но ще е за сметка на дългогодишна обвързаност с банката, допълнително оскъпяване и стрес от непрекъснатата заплаха от повишаване на лихвените проценти. Или бихте предпочели да закупите собствено жилище при максимално доближаващи се условия на банката, но БЕЗ оскъпяване, без ипотека и в обозримо време в рамките на 36 месеца?

Новата ни оферта е за всички, на които им предстои да закупят имот, и тя представлява лесен и удобен начин за разплащане, който ще ви спести обвързването с кредитираща банка. Разсрочването на плащането става при следните условия – при подписване на договора заплащате 5% от продажната цена, а в следващите 36 месеца месечната вноска е в размер на 2,5% от общата продажна цена и в края на строителството и снабдяване на сградата с разрешение за ползване остатъкът от цената е в размер на 5 % от продажната цена. Винаги сме смятали, че има огромно значение къде и как човек влага средствата си. Твърде често виждаме хора, които с години живеят под наем и плащат месечни вноски, които накрая обаче не им носят нищо. Ако погледнем нещата от другата страна обаче, при закупуване на имот на изплащане, всяка една от тези вноски ще ви приближава все повече до крайната ви цел – а именно да можете да наречете този имот свой собствен дом.

* Предложението е валидно за проект „Красена“

Свободни имоти