Влюбени в интериора – Новата рубрика на Idea Buildings

Влюбени в интериора – Новата рубрика на Idea Buildings

„Дребните детайли всъщност не са детайли. Те правят целия дизайн.“

Това е казал Чарлс Реймз – един от най-значимите дизайнери и архитекти на XX век, а ние сме напълно съгласни с него. Добре знаем, че уютът, красотата и онова неповторимо усещане за „дом“ не идват от скъпите материали или пък страхотното разпределение на едно жилище. Напротив – тях можем да открием именно в детайлите – във винтидж лампата в хола или пък в любимите пердета в спалнята, благодарение на които знаем, че това е „вкъщи“ и друго като него няма.

Една от най-важните цели на Idea Buildings е да ви предостави не просто жилище, а истински дом. Именно в това си желание създадохме и рубриката „Влюбени в интериора“, благодарение на която всеки месец с вас ще споделяме специално подбрани продукти в различни категории. Целта ни е да ви предложим разнообразие от опции за обзавеждане и декориране на дома ви, осигурени от наши партньори, които гарантират качество, функционалност и стил.

Знаем понякога колко труден е изборът в обзавеждането, особено когато всички предложения ви се стоварят наведнъж. Именно затова нашите селекции са на пръв поглед с малко, но наистина качествени и стилни предложения, в които е трудно да не се влюбите от пръв поглед. С тази рубрика съчетаваме разнообразието от стилове с лекотата в избора – всичко това представено през нашата призма за интериора. Защото сме влюбени в него.

Започнахме рубриката с партньорите ни от Gabrovski, от които подбрахме за вас няколко модела красиви и интересни лампи. Към тях добавихме Rkdesign и няколко предложения за спални, които определено си заслужава да видите. И последно, но не на последно място – English Home селекция от спално бельо за стилни и уютни нощи.

През месец септември продължихме рубриката си отново с English Home, от които този път подбрахме страхотни аксесоари за дома, с които да внесете есенно настроение и уют. Наш партньор за месеца бяха и Мебели „Явор“, откъдето ви представихме селекция холни дивани и масички. А какво сме ви подготвили за следващите месеци, следете в социалните ни мрежи, където ще откриете и актуална информация за всички нови наши проекти.

 

Свободни имоти