Удобна Локация

Сграда Красена се намира в югозападната част на София в квартал Красна поляна, район в близост до училища и детски градини като например ПГ в 123 СУ „Стефан Стамболов“, 51 СДЯ, ДГ №126 Тинтява, ПГ в 136 ОУ „Любен Kаравелов“ и ПГ 147.

Локацията предлага оптимална близост до новата метростанция Овча Купел, което улеснява придвижването до някои основни висши учебни заведения като НБУ и СУ Св.Климент Охридкси. В близост до сграда Красена има различи вериги супермаркети, фитнеси, болница МБАЛ Надежда и е в близост до пазар „Росица“.

Квартал Красна Поляна е един от най-близко намиращите се районни до центъра на София. Има добре изградена транспортна инфраструктура и се обслужва от всички видове градски транспорт. Метростанция Овча Купел, трамваи 4, 11, 22 и автобуси 11, 60 и 83.

Стадион Септември, западен Парк, парк Св.Св. Петър и Павел, Красимир Симеонов – конна база „Хан Аспарух“, картинг Красна Поляна.

За Проекта

Сграда Красена е един нов мащабен проект на Idea Buildings, с който искаме да предложим жилищна среда в по–периферните, но населени квартали, в които липсва удобството на новото строителство.

8 етажната сграда с 3 входа предлага бърз достъп до центъра на София и в същото време бягство от градската среда. Искаме да създадем дом на енергични хора, които не искат да се лишават от просторни и функционални разпределения.

В близост до квартала се намира новооткрита метростанция Овча Купел, която е част от третия лъч на метрото в столицата.
Непосредствената близост на кв. Красна Поляна дава бърз достъп до Нов Български университет.

Материалите влагани в строителството, както и доставчиците са доказали качеството си с времето. Добро и балансирано съотношение между качество и цена.

Степен на завършеност

Запитване

За допълнителна информация потърсете:
Ася Славова +359 / 894 304 306
Таня Тонева +359/894 304 310

или ни пишете на:
office@idea-building.com