Перспективните райони на София

Перспективните райони на София

Представете си място, където удобството и спокойствието на модерния начин на живот съжителстват в перфектна хармония. Сграда Красена е един от проектите на Идея Билдингс, разположен в бързоразвиващия се квартал Красна поляна в град София, който предлага точно това. Затова ще разгледаме по-подробно какво прави толкова привлекателна инвестицията в този район, който гарантира бъдещо развитие и добра перспектива в краткосрочен и дългосрочен план.

Стратегическо местоположение

Сграда Красена се намира в един от най-достъпните райони на столицата, предоставяйки на жителите си там оптимална близост до метростанция Овча Купел, което от своя страна осигурява лесен достъп до центъра на града и образователни институции като Нов български университет и Софийски университет.

В близост до сградата са разположени различи вериги супермаркети, фитнеси и здравни заведения като болница МБАЛ Надежда, 3 училища и 4 детски градини. Освен това, кварталът е добре обслужван от мрежа от трамвайни и автобусни линии, което гарантира вашето безпроблемно придвижване, дори и в най-натоварените часове на деня.

Възможности за отдих, почивка и развлечение

Районът на квартал Красна поляна предлага множество възможности, от които да се възползвате в свободното си време. На кратко разстояние се намират както Западен парк, парк „Свети Петър и Павел“, така и стадион „Септември“ и Конна база „Красимир Симеонов“ „Хан Аспарух“. За любителите на състезателните спортове, картинг Красна поляна е също в близост.

Предстоящо развитие в бъдеще

Сграда Красена и районът около нея става все по-привлекателен избор, благодарение на изграждането на втори търговски комплекс Holiday Park, непосредствено срещу нея, който ще разполага с 34 000 кв.м търговска площ, 500 паркоместа и зарядни станции за електромобили.

Освен това, се очаква стартиране на строителството на още няколко жилищни комплекса точно около Holiday Park, което да благоприятства разрастването на жилищната общност и да предостави на жителите разнообразие от удобства. С разширението на жилищната инфраструктура, районът около Красена ще се превърне в изключително атрактивна възможност за живот и бизнес, съчетавайки комфорт и достъпност до ключови точки в града.

Сграда Красена не е класически проект, а модерен избор за всеки човек, който търси съвършенство в местоположението, качеството на живот и по-доброто бъдеще. Тя е съчетание на удобство, функционалност и комфорт, създадени специално за всички ваши нужди.

Свободни имоти